Op het podium

Op zoek naar een spreker over mentale gezondheid, (werk)stress of persoonlijke ontwikkeling?

Spreker Mentale Gezondheid TEDx Talent Night

Keynote

Een keynote-spreker nodig op een thema als mentale gezondheid, (werk)stress, burn-out, depressie, trauma of persoonlijke ontwikkeling? Vanuit mijn eigen ervaring, aangevuld met kennis uit meer dan 50 zelfhulpboeken en talloze uren therapie, neem ik jou mee in mijn wereld.

Paneldiscussie

Mijn favoriete hobby is discussiëren. Het bevragen van meningen, om mijn eigen wereldbeeld aan te scherpen. Met mij als deelnemer aan jouw panel, weet je zeker dat je een kritische, maar nieuwsgierige stem toevoegt!

Gespreksleider

Jullie willen het gesprek rondom mentale gezondheid (op de werkvloer) starten, maar hoe? Als gespreksleider ga ik op zoek naar visies, ervaringen en probeer ik deze samen met de deelnemers dichter naar elkaar te brengen.

Workshop

Een kleine groep (max. 20 personen) laten kennis maken met de wereld van persoonlijke ontwikkeling? Dat kan! In anderhalf uur tot een halve dag duiken we thema's in als: waar begin je als je niet helemaal lekker gaat? Hoe vind je waar je passie ligt? Hoe verenig je kwetsbaarheid met je personal brand?